„VILLA MEZEK” е построена през 2015 г. по проект финансиран от ДФ „Земеделие”, мярка 311. Намира се в с.Мезек ,общ. Свиленград. Селото е разположено на равнинен терен в Тракийската низина в подножието на Източните Родопи, на 10 км западно от общинския център – Свиленград и на 60 км югоизточно от областния център Хасково. Селото се намира на самата граница . Само един километър го дели от граничната бразда с Гърция и 30 км от границата с Турция.

Община Свиленград е разположена в югоизточната част на Хасковска област на територията на Р. България. На североизток достига до склоновете на Сакар планина, на югозапад опира до Източните Родопи. В останалите посоки включва значителни части от Горнотракийската низина. Общината има уникалната даденост да бъде граница на България с две съседни държави – Гърция и Турция.

НАСТАНЯВАНЕ

На Ваше разположение са 2 бр. двойни стаи с възможност за настаняване на трети човек ; 5 бр. стилно обзаведени апартаменти с две стаи- дневна и спалня .Всеки апартамент разполага със спалня или две легла, мека мебел, разтегателен диван за двама. Всички те са с приятна гледка към околността. Във всяка стая/апартамент има баня, мини-бар, LED телевизор, безжичен интернет.

На разположение на гостите е Релакс зона с хидромасажна вана, финландска сауна и кът за релакс.

На първия етаж са ситуирани две просторни дневни с отделни оборудвани кътове за готвене , ниска и висока мебел и камина.

В двора се намира обособена сграда с барбекю и места за 30 гости, където можете сами да приготвяте храната си и да се позабавлявате с приятели.

Вилата разполага с просторен озеленен двор с детски кът, беседка, пейки и паркинг за гостите.